Нечовешко: Разкриха защо Мерт е убил малката Джейда!

Мерт извърши нещо нечовешко
0

Потресаващо е защо 18-годишният Мерт е затрил малката Джейда!

18-годишният Мерт от малкото родопско градче Джебел заклал 7-годишната Джейда, защото се разплакала. Момиченцето видяло как килърът накълцва родителката му Джейлян и силно стресирано, крещяло и плачело. Това „мотивирало” Мерт да я ликвидира, като й нанесъл удар с брадвата от ухо до ухо.

Въпреки, че жилището, в което са живели жертвите е панелно, никой не е чул нищо. Младежът, който има шест висящи дела за кражба, е злоупотребявал и с упойващи вещества. Мерт често гостувал на 24-годишната жена и нейната щерка. Според разследващите между тях не е имало друго, повече от приятелство. Преди дни Джейлян е получила голяма сума пари в евро от Германия за детски надбавки и социални помощи на щерка си, които са издействани от нейните родители и се похвалила в градчето. Мълвата, че разполага с много пари явно е амбицирало момчето да извърши изключително тежкото престъпление. Той проникнал в дома на жертвите през терасата и извършил пъкленото си дело с брадва, която после скрил у тях, зад гардероба.

Мерт
Мерт извърши нещо нечовешко

Според родителката му Мерт бил напуснал училище и работил в една шивашка фирма, срещу възнаграждение от 76 лева. След като извършил кражбата, като отмъкнал от дома на затритите Джейлян и Джейда около триста лева, той напазарувал маратонки и по-модерен джиесем. Покупката извършил заедно със своята родителка. Тя била държавен служител и сама отглеждала детето си. Според хората в градчето Мерт бил син на кюрд, който живеел в Турция. Те не поддържали никакъв контакт.

Ужасяващото в цялата история е, че 18-годишният Мерт не изпитва никаква вина и съжаление за стореното. Това разкриват криминалистите. Той ще бъде подложен на всякакви експертизи за доказване на психичното му състояние. Ако бъде доказана вината го заплашва затвор до 15 години или до живот. Прокуратурата ще пледира за най-тежкото наказание.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.