Ирен Кривошиева не чувства никакви угризения спрямо покойната съпруга на Стефан Данаилов

Ирен Кривошиева отново опитва да насочи вниманието към себе си. Актрисата използва кончината на съпругата на Стефан Данаилов, за да говори за пореден път за някогашната си краткотрайна афера с него и за сина, който му е родила.

[caption id="attachment_407127" align="alignright" width="300"]Ирен Кривошиева Ирен Кривошиева[/caption]

В интервю за вестник "Шоу" Ирен Кривошиева заявява, че след загубата на Мария Данаилова, единствената опора на Ламбо може да бъде сина му Владимир. Актрисата заявява още, че не чувства абсолютно никакви угризения за кончината на половинката на големия ни актьор. Според Ирен Кривошиева, тя може и да е допускала някакви грешки в миналото, които обаче не са чак толкова сериозни, че да се отразят на здравето на бившата манекенка.

Думите й обаче никак не се харесаха на онлайн потребителите. Които за пореден път припомниха влизането на актрисата във ВИП Брадър, заедно със сина на Стефан Данаилов. И шока, който участието и представянето им нанесе както на Ламбо, така и на Мария, която съпреживява заедно със съпруга си всяка една негова грижа.

Да не забравяме и че Ирен Кривошиева забременява напълно умишлено от Стефан Данаилов. Факт, който с гордост изтъква при всичките си интервюта.