Валентина Иванова най-вероятно е познавала нападателя си, тъй като не е оказала съпротива

Валентина Иванова е била отвлечена. Това е версията, по която отново започват да работят от прокуратурата в Бургас. В Окръжна прокуратура в морския град дори вече е започнало досъдебно производство срещу неизвестен извършител по обвинение, че на 16 април тази година е отвлякъл красивата медицинска сестра.

[caption id="attachment_407080" align="alignright" width="238"]Валентина Иванова е била отвлечена Валентина Иванова е била отвлечена[/caption]

Това е едва първата стъпка от предстоящо разследване, а източници от МВР издават, че версията с отвличането на Валентина Иванова е била първата, по която са работили още след подаването на сигнала, че медицинската сестра е изчезнала.

В последствие обаче вещите на Валентина Иванова, сред които телефон, запалка и кутия цигари, бяха открити прилежно подредени на моста в началото на Морската градина в Бургас. Това накара полицаите да се съмняват, че хубавицата е решила да сложи край на живота си.

На камерите в местността обаче се забелязва и неясен силует, за когото има съмнения, че е именно на нападателя на Валя. Поради факта, че 25-годишната жена не се е съпротивлявала, най-вероятно е познавала нападателя си, смятат органите на реда, предават от БЛИЦ.