Чудо в църквата на Ванга

Чудо в църквата на Ванга
5 (100%) 1 vote
Ванга помага и от отвъдното, хром мъж захвърли патериците

Чудо се случи пред очите на десетки вярващи в известната като църквата на Ванга „Света Петка” в местността Рупите край Петрич – пише „България днес”. Мъж захвърли патериците си и успя да закуцука на самоход, успокоен от литургията, на която присъства – отбелязва изданието.
На празника в петък много хора получили облекчение на болежките си. Сред тях бил и мъж, придвижващ се на патерици, който след края на службата тръгнал без тях. Човекът признал, че изпитал облекчение от думите на отец Ангел Кочев и му благодари от все сърце – пише изданието, като се позовава на „Вяра”. Той обаче не останал единственият изцелен. Още трима с патерици успели да изминат пеша разстоянието до колите си веднага след черкуването.

Църквата на Ванга

От църквата на Ванга струи позитивна енергия

Облекчение на страданията си богомолците получили, след като пред десетки вярващи отец Ангел Кочев изпълни вдъхновено службата. Дворът пред черквата на Ванга се оказал тесен, за да побере всички, и се наложило тържествената литургия да прозвучи на открито. По време на нея миряни обикаляли църквата с агне в ръце за здраве – отбелязва изданието.
Местните коментират изцеленията с намесата на Ванга. „Дори и от отвъдното духът й пак помага на хората” – заявяват хората от околията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар