Изчезналата Валя свалила 20 килограма с цената на жестоки диети и хормони

Изчезналата Валя от Бургас е била вманиачена да бъде слаба. Като ученичка медицинската сестра тежала с 20 килограма повече от сега и това сериозно се отразило на самочувствието. Затова Валя решила да отслабне, което постигнала с цената на нечовешки диети и прием на хормони.

[caption id="attachment_406995" align="alignright" width="250"]Изчезналата Валя е била пълна като ученичка Изчезналата Валя е била пълна като ученичка[/caption]

Този факт може да се окаже решаващ за разследващите, които се опитват да установят какво е било психичното състояние на изчезналата Валя в седмиците преди да изчезне. Хубавицата дотолкова била вманиачена да се отърве от килограмите си, че близките й били принудени да я заведат при психотерапевт в столицата, който да се погрижи за състоянието й.

[caption id="attachment_406996" align="alignleft" width="225"]Изчезналата Валя сега Изчезналата Валя сега[/caption]

Все пак Валя успяла да свали цели 20 килограма, за което й помогнали и хормоните, които започнала да приема. Това се отразило и на психиката й, тъй като Валя все по-често взела да се притеснява, че няма да може да има деца заради хормоналните си проблеми.

Сам по себе си този факт надали е повлиял дотолкова на хубавицата, че да сложи край на живота си. През последните седмици обаче изчезналата Валя започнала да пие и антидепресанти. Запознати с разследването издават, че има голяма вероятност комбинацията от двата медикамента да се е отразила по някакъв начин на Валя, предават от "24 часа".