Официално: Трагедията с красивата Валя е разкрита!

Официално: Трагедията с красивата Валя е разкрита!
3.67 (73.33%) 3 votes

Красивата Валя и преди е правила опит да отнеме живота си!

Изчезналата преди повече от две седмици медицинска сестра Валентина Иванова от Бургас сама е сложила край на живота си, категорични са от МВР, които разкриха трагедията. Според разследващите, 24-годишното момиче е скочило в морето. За това „говорят” оставените в близост до мястото на изчезването й дамска чанта и личен мобилен телефон.

Спрягаха се няколко версии относно това какво се е случило с хубавицата. Във фаталната вечер такси я оставя до входа на Морската градина на града, половин час преди полунощ. След което девойката влиза в едно от заведенията там.

Валя

Красивата Валя е успяла при втория си опит да отнеме живота си

Мед сестрата е работила при зъболекар. Тя е имала приятел Валентин Георгиев, който е бил пътен полицай. С младежът са възнамерявали да се оженят, след като се извърши ремонт на къщата му. Всички описват Валя като съвестна, интелигентна и добронамерена. Отпадна версията тя да е била интимна с работодателя си.

Според една от причините младата жена да се самоубие е била вестта, че може да не стане майка. Интензивният спорт и хранителни добавки за извайване на тялото са „снижили ” количеството на яйцеклетките до ниво, до което тя не е могла да забременее и в бъдеще. Въпреки уверенията на лекарите, че медицината е напреднала и тя ще успее по друг начин да си роди дете, Валентина изпаднала в шок. Тя е търсила и професионална помощ, като е пиела успокоителни лекарства. Според близки нейни приятелки Валя е изпаднала в депресия от тази новина и не е успяла да я преодолее.

В рода на момичето има самоубийци. Като ученичка тя също е правила опит да посегне на живота си заради несподелена любов.

Според родната й майка дъщеря й е отвлечена. Приятелят й продължава да изпраща съобщения в социалната мрежа с молба да се открие любимото му момиче. Той вярва, че тя е още жива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Официално: Трагедията с красивата Валя е разкрита!”

  1. Лили Димитрова

    апр. 28. 2014

    Отвратителни лъжци и сейрджий как не ви е неудобно да повтаряте всеки ден едно и също ! ? Гадни жалки журналя !

Добавете коментар