Баснословна сума плащат на Глория за турнето в САЩ!

Баснословна сума плащат на Глория за турнето в САЩ!
5 (100%) 1 vote

Глория пълни гушата само за 2 седмици!

Глория е повече от доволна. Родената в Две могили певица е щастлива от факта, че заминава зад граница. В мегаполисите зад океана тя ще пее в четиринадесет града за четиринадесет дни. Певицата ще има турне в няколко града на Съединените американски щата.

Глория е уредена от своите мениджъри, които ще й помогнат да добави в сметката си повече от 60 бона за две седмици. Сумата е повече от внушителна, защото за цяла година кралицата на поп фолка не може да си достави толкова средства, колкото ще заработи за тези няколко дни. Турнето й ще бъде повече от уморително, тъй като тя ще трябва да пее почти всеки ден. В някои от градовете родената в Русе чалгаджийка ще гастролира и по два пъти.

Струва ли Глория 60 000 за 2 седмици?!

Струва ли Глория 60 000 за 2 седмици?!

Глория отдавна мечта е за подобно „чудо” в кариерата си и то вече е факт. Обикновено капризната русенлийка недоволства от много неща, но сега мълчи щастливо и потрива ръце от удоволствие.

Глория ще пее в няколко големи градове и щати на Америка. Турнето й ще бъде в Ню Йорк, Вашингтон, Сиатъл и други, както и в Канада.

Ветеранката в лекия музикален жанр ще се завърне повече от в добро настроение, тъй като авоарите й ще набъбнат внушително. Нейни колежки злобничко подмятат, че тя е ударила джакпота и й завиждат на късмета. Така или иначе Глория отдавна се е научила да не дава ухо на клюките. По неин адрес се изговори какво ли не, включително че е била доста близка с мутренския бос Жоро Илиев. И той е „виновен” да я изстреля в кариерата й. Дори и така да е, гласовите данни никой не може да присъди на който и да е. Това, че Глория пее зад граница се дължи и на нейните умения като изпълнителка. Въпреки шушуканията и подмятанията Глория ще отпътува до дни зад океана. И определено ще се върне доста по-богата от сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар