Д-р Емилова разкри какво трябва да ядем, за да сме здрави и слаби! Преглеждания: 34104

Д-р Емилова препоръчва да гледаме на храната само като средство за оцеляване, а не самоцел
0
5/5 - (1 vote)

Д-р Емилова от години се грижи за здравето и теглото на много наши звезди!

Д-р Емилова разкри в предаването на Антон Хекимян как трябва да се отнасяме към тялото си и какво трябва да ядем, за да сме здрави и слаби. От години вече диетоложката се грижи за фигурите на много от родните звезди и съветите й определено са давали резултат.

Д-р Емилова заяви, че единственото, което трябва да спазваме като закон, е да консумираме главно храни като плодовете, зеленчуците, различните ядки и много чайове. Тя отново твърдо отрече ползата от закуската сутрин и заяви, че тя по-скоро вреди на организма ни, отколкото да му помага. Според нея чай с лимон или с мед е напълно достатъчно дори за дете, което сега расте и се развива.

Д-р Емилова препоръчва да гледаме на храната само като средство за оцеляване, а не самоцел
Д-р Емилова препоръчва да гледаме на храната само като средство за оцеляване, а не самоцел

Д-р Емилова призна откровено, че години наред е страдала от проблеми със стомаха и я е мъчил страшен запек. Това, което й помогнало да се изцери и буквално да се прероди, било лечебното гладуване на доктор Лидия Довачева.

„Много хора смятат, че могат да ядат, каквото си поискат и всичко ще им е наред, защото примерно тренират. Това не е така. Може да сме слаби с много спорт и тренировки, но това изобщо не означава, че сме здрави. Храната не е самоцел в живота ни, а само начин за съществуване. Има други толкова добри и полезни неща, с които може да запълним ежедневието си, а не с ядене“, заяви д-р Емилова.

Колкото до скорошната кончина на съпруга й, тя не пожела да коментира слуховете, че го е уморила от глад. Д-р Емилова бе категорична, че съпругът й е починал от белодробна емболия, към която бил генетично предразположен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.