Голям скандал в „Денсинг старс“: Звездите отправиха закана!

Шоуто "Денсинг старс" заплашва да се превърне в огромен провал
2

Звездите от „Денсинг старс“ отправиха сериозна закана към шоуто!

Звездите от „Денсинг старс“ отправиха категорична закана към шоуто и дори обмислят бойкот. Участниците скочиха срещу фигуристката Албена Денкова, която прекарва повечето от времето си в Русия и идва в страната ни само, когато има участие в шоуто.

Това не само не се харесва на останалите участници, но те вече открито надигат глас срещу привилегиите на Албена Денкова, пише вестник „Уикенд“. „Звездите от „Денсинг старс“ са на път да направят бойкот и дори да провалят сезона на шоуто, от което ще произлезе грандиозен скандал. Те се сърдят и с право, че Албена Денкова ползва привилегии, които те нямат. Докато на тях им се налага да прекарват по цели дни в залата и да се потят до припадък, Албена Денкова си почива и си гледа живота“, коментират източници от Нова телевизия.

Шоуто "Денсинг старс" заплашва да се превърне в огромен провал
Шоуто „Денсинг старс“ заплашва да се превърне в огромен провал

Фактът, че Албена Денкова така или иначе е добра в танците, защото работата й е свързана с предварителна подготовка, които много от останалите участници в „Денсинг старс“ нямат, късало нервите им. А още повече се вбесявали от слуховете, че точно Албена Денкова е предварително нагласеният победител в шоуто.

„Тя може да танцува, защото това й е професията. Хората в „Денсинг старс“ обаче са събрани от различни професии и много от тях дори танцуват за пръв път в живота си. Усилията, които полагат, са неимоверни, контузват се, а напрежението им идва в повече. Според тях не е честно един да се ползва с всички удобства, които иска, а останалите да получават отношение като към затворници“, разказват от телевизията.

Ако в крайна сметка слуховете се оправдаят и Албена Денкова вземе трофея на победителя в „Денсинг старс“, се очаква да избухне грандиозен скандал, който да навреди на формата.

2 коментара
  1. Kalina Georgieva казва

    Участниците в "Денсинг старс" са знаели предварително за Албена Денкова, за неравния старт в шоуто и са се съгласили с всичко това, като са подписали и договор с телевизията, така че нямат никакво право на бойкот заради отсъствията на фигуристката, тя наистина няма нужда от много тренировки.

  2. Снежина Жечева казва

    След няколко гледания установяваш ,че има малко танци и много говорене от водещите,много реклами , което заема 90% от предаването.И отекчава . Замисълът е добър , но загубваш интерес от приказки и глупави реклами ,неитересуващи ни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.