bTV отвръща на удара: Взима диаманта на Нова телевизия!

bTV отвръща на удара: Взима диаманта на Нова телевизия!
5 (100%) 1 vote

Би Ти Ви се кани да нанесе съкрушаващ удар върху конкурента си Нова телевизия!

След като от миналата есен Нова телевизия се зае буквално да срине конкурента си Би Ти Ви, последната отвръща на удара. Телевизията се кани да нанесе съкрушаващ удар като отнеме диаманта на Нова телевизия, а именно златната кокошка в лицето на продуцента Магърдич Халваджиян.

Магърдич Халваджиян вече е получил официална покана да се върне обратно в Би Ти Ви, където работеше няколко години преди преместването си в Нова телевизия. Това разкриха служители на Би Ти Ви пред столични медии.

Би Ти Ви се кани да нанесе жесток удар по Нова телевизия

Би Ти Ви се кани да нанесе жесток удар по Нова телевизия

Магърдич Халваджиян е заявил, че ще обмисли сериозно предложението, но по всичко личи, че ще го приеме. А най-обективната причина е, че проектите му в Нова телевизия напоследък удрят на камък. Магъдрич залагаше огромни надежди на детското риалити „Големите надежди“, но Слави Трифонов го изправари със сензационното откритие в лицето на детето-чудо Крисия Тодорова.

„След като рейтингът на „Големите надежди“ буквално рухна, Магърдич Халваджиян изпадна в криза. Той сериозно възнамерява да се премести в Би Ти Ви и да пренесе там успешния си проект „Като две капки вода“. Господарите на ефира обаче ще си останат в Нова телевизия или поне така се предвижда за момента“, коментират източниците.

Безспорно Магърдич Халваджиян е най-ценният кадър на Нова телевизия и новината за напускането му хвърлила в потрес ръководството на медията. Предполага се, че те също ще излязат с ответно предложение към продуцента, което може и да е още по-примамливо от това на конкуренцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “bTV отвръща на удара: Взима диаманта на Нова телевизия!”

  1. Joana Rubin

    апр. 25. 2014

    той е добър и сериозен. хвалила съм го на собствениците, но вече не зная какво да правя. дали да му подлея вода, си мисля.

  2. ИВАН

    апр. 26. 2014

    СТИГА ГЛУПОСТИ,АКО ТОЗИ БЕШЕ ДИАМАНТ,ПРЕСТАВЯМ СИ ДРУГИТЕ КАКВИ БОКЛУЦИ СА.ВСИЧКО Е КИЧ И СНОБИЗЪМ

Добавете коментар