Ново жестоко обвинение се стовари върху Слави Трифонов!

Ново жестоко обвинение се стовари върху Слави Трифонов!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов сега се оказа виновен и за чужда кариера!

Поредно жестоко обвинение се стовари върху главата на Слави Трифонов, който макар и вече да е свикнал, взе да му идва много. Този път обвинението дойде лично от певеца и начинаещ водещ Миро, който обвини Дългия, че заради него се простил с кариерата си на актьор. Невероятно, но истина…

Миро открито призна, че е имал амбициите да пробие в киното, но първият му опит като актьор се оказал провал. Той се осъществи в клипа към дуетната му песен със Слави Трифонов „Не, Мария“, в която Слави Трифонов и Миро го играеха каубои.

Слави Трифонов вече е виновен и за провалената кариера на Миро

Слави Трифонов вече е виновен и за провалената кариера на Миро

Миро обаче така и не обясни защо и с какво точно е попречил Слави Трифонов на актьорската му кариера, мечтата за която тръгнала още от детството му, докато гледал любимата си поредица „Междузвездни войни“. Към днешна дата Миро се е съсредоточил върху новото си поприще на телевизионен водещ и се е отдал на предаването си „Наистина любов“, което „зае“ от колежката си Наталия Симеонова.

Що се отнася до личния живот на певеца, Миро признава, че до него още няма човек – поне за това не е виновен Слави Трифонов. А и още му било твърде рано за семеен живот и отдаване само на един партньор.

На феновете на Слави Трифонов им е много интересно как той би отговорил на обвиненията на Миро и провалената му кариера, но ако съдим по характера му, едва ли би обърнал внимание на тези и подобни приказки.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ново жестоко обвинение се стовари върху Слави Трифонов!”

  1. racho

    апр. 29. 2014

    slavi bursuka bg maikal djeksan

Добавете коментар