Прекалиха: Причиниха нещо ужасно на Веселин Маринов!

Прекалиха: Причиниха нещо ужасно на Веселин Маринов!
3.75 (75%) 4 votes

Веселин Маринов получи страшен удар, при това незаслужено!

За певеца Веселин Маринов се носят легенди. Самият той отдавна вече е свикнал да бъде главен герой във вицове, скечове и подмятания в селски вечеринки и какво да прави – прие го. Сега обаче получи страшен удар, който възмути дори и не особените му привърженици.

Оказа се, че антифеновете на Веселин Маринов решиха да го сринат докрай като най-новата им идея е да го изгонят от България. Нечувано, но факт. Във Фейсбук вече има основата група с над 10 000 участници, които са се подписали под мотото Веселин Маринов да бъде лишен от българското си гражданство или най-малкото родният му Полски Тръмбеш да бъде отлъчен от страната и да се обяви за автономна република.

На Веселин Маринов това му дойде в повече, не го е заслужил

На Веселин Маринов това му дойде в повече, не го е заслужил

„Това вече наистина е прекалено! Какво е направил човекът, освен че пее и то стойностни песни с качествен текст и музика?! Да, поти се. Колко мъже не се потят обаче?! Я влезте в който и да е ресторант през лятото и се огледайте – ще видите поне десетки изпотени и мазни мъже, които дори елементарна хигиена нямат. А Веселин Маринов поне се поддържа и изглежда перфектно“, възмущават се жени в различни форуми в интернет.

Все още няма официална реакция от страна на самия Веселин Маринов, но със сигурност певецът няма да остане очарован от разиграващото се под носа му. А и с пълно право, след като преекспонирани уж випове като Мис Джуки и Азис се тачат от сънародниците ни, а стойностните хора биват подигравани, продължават с коментарите си в интернет пространството.

Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара to “Прекалиха: Причиниха нещо ужасно на Веселин Маринов!”

 1. Мадлен Донева

  апр. 25. 2014

  Все още не мога да разбера как всеки иска да не му се месят в живота, но въпреки това правят точно обратното!? …

 2. Гогов

  апр. 25. 2014

  Всичко трябва да е оплюто и унищожено! Това е политиката и стана манталитет на обществото! Никой не трябва да има мнение и да е по от другия!

 3. Kalina Georgieva

  апр. 25. 2014

  Що за идиотщини се вихрят в интернет и кой им се връзва?

 4. Anton Krumov

  апр. 25. 2014

  хора без работа

 5. какво искате от един стойностен изпълнител.говеда,само чалга ви е в главите,цинично,вулгарно-рецитиране от някакви тъпоумнички-КУРВИ СБОГОМ.

 6. Yasen Ivanov

  апр. 26. 2014

  глупаци

 7. Albena Hristova

  апр. 26. 2014

  Не Веселин Маринов, глупаците в тази държава трябва да се прогонят …. явно са много

 8. Anton Georgiev

  апр. 27. 2014

  Просташко…

Добавете коментар