Срам за Магърдич Халваджиян: Разкриха огромна измама в „Големите надежди“! Преглеждания: 38164

Магърдич Халваджиян замесен в голяма измама
5
1.8/5 - (13 votes)

Магърдич Халваджиян ще отнесе най-много негативи от случващото се!

На голям срам предстои да бъде подложен продуцентът Магърдич Халваджиян, след като се разкри огромна измама в шоуто „Големите надежди“. Жената, която публично оповести какво се случва зад кулисите и застана зад думите с името си, се казва Ивета Иванова от Пловдив.

Ивета Иванова категорично заяви, че малката Ерика Адамс, която също е от Пловдив, е лансирана от продуцентите на предаването само, защото дядо й е милионер. Мъжът бил крупен бизнесмен, готов да направи всичко и да плати колкото трябва, за да може внучка му да спечели шоуто.

Ерика Адамс можела да разчита на солидна подкрепа чрез есемеси, изпратени с предплатени карти, които отново дядо й финансирал. Бизнесменът кихал здраво и за реклама по всевъзможни вестници и сайтове, и вече било уговорено точно Ерика Адамс да грабне голямата награда.

Магърдич Халваджиян замесен в голяма измама
Магърдич Халваджиян замесен в голяма измама

Продуцентите, в лицето на Магърдич Халваджиян и съдружниците му, приели офертата с охота, тъй като не само се поблазнили от спонсорството на дядото на Ерика Адамс, но и от идеята им Ерика да даде спечелените 30 000 лева за благотворителност.

Ясно е, че с богатите си роднини, момиченцето не се нуждае от тези пари и това ще се превърне в отлична реклама за нея, но най-вече за Магърдич Халваджиян и цялото му предаване „Големите надежди“.

„Магъдрич Халваджиян вижда в това „златна мина“ за рейтинга си, който падна страшно много заради Слави Трифонов и неговото сензационно откритие Крисия Тодорова“, коментират източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара
 1. Peter Nikolov казва

  момичето има талант да е победителка

 2. Стоян Василев казва

  Който, не харесва Ерика не е лош човек , просто не разбира от музика, тя е целуната от Бог, а дали ще спечели шоуто това е най-малката грижа, тя ще прославя България по света.

 3. виктория казва

  Е много сме зависливи!Посягаме и дечицата!Тази дама ,която е написала тази мръсотия иска всички да сме бедни ли??А детето пее освен ако сме глухи за да го чуем!А някай дали е наясно склко труд се полага от цялото семейство- ето това не се купува!А трудът се възнаграждава обикновенно!Браво наЕрика!

 4. Uliana Georgieva казва

  Момиченцето има талант! А що се отнася до парите- Крисия също е дете на богати родители. ЗА съжаление за да се развие един талант, само труд не е достатъчен, трябват педагози, музикални занимания, а това, без пари не става! Всяко дете /говоря за тези двете/ ,си има своя път и своя шанс, нека имат и своето щастие да се реализират! Оставете продуцентите на мира! И Магърдич, и Слави са достатъчно добри професионалисти, за да нямат нужда от нашето мнение как да се развиват в кариерно отношение!

 5. Francisko казва

  Не познавам нито дядото нито тази жена––….незнам дали дядото дали е богат или колко е глупава тази жене …….за мен истината е че момичето пее много добре и има бъдеще……..това е важното.А -колко печелят и МАГИ и СЛАВИ-СЪЩО НЕ МЕ ДРАЗНИ………………А и дразни ми вкоренената ЗЛОБА И ЗАВИСТ на българина-това е най страшното

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.