Венета Райкова изплака: Пробиха ми чакрите!

Венета Райкова изплака: Пробиха ми чакрите!
5 (100%) 2 votes
Мадам Горещо Венета Райкова подозира енергийна атака

Нова драма вгорчи дните на Венета Райкова – пише „Уикенд”. След като узна, че е станала жертва на черна магия, сега водещата на „Горещо” научи, че има вмешателство и в енергийния й баланс – отбелязва изданието. Поредната лоша новина водещата съобщи на феновете си във Фейсбук, когато представи следващото издание на предаването си. В него устатата хроникьорка ще покаже жената, на чиято дарба се доверява от години – врачката Стефка Добрева от Бургас.
„Тя е единственият духовен учител, на когото вярвам. Оказа се, че има много от какво да ме изчиства. И две от общо 7 чакри ми бяха пробити” – сподели вещо Венета Райкова с феновете си в социалната мрежа.

Венета Райкова

Венета Райкова подозира Николета за енергийната атака

С помощта на Стефчето водещата ще се отърве от негативизма, изпратен й от незнаен неприятел. За целта врачката ще й лее куршум. Не стана ясно само как ще бъдат възстановени чакрите на телевизионната звезда.
39-годишната Венета Райкова е фаталистка и от няколко месеца подозира Николета Лозанова, че й въздейства негативно с лоши енергии. Съмненията на русата водеща се засилиха, след като плеймейтката пусна свое предаване по ТВ7 и открито заяви амбициите си да срине по рейтинг „Горещо”. Оттогава сънят на Райкова никак не е спокоен.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Венета Райкова изплака: Пробиха ми чакрите!”

  1. Десислава Петкова

    апр. 25. 2014

    "Някой ми се меси в енергийния баланс, а аз упорито отказвам да си пия хапчетата…"…

Добавете коментар