Николета Йорданова: Валя е жива

Николета Йорданова твърди, че Валя Иванова е жива
2

Николета Йорданова твърди, че бургазлийката е добре

Ясновидката Николета Йорданова твръди, че Валя Иванова, която бе обявена за издирване преди няколко дни, е жива.

Според нея, бургазлийката е била отвлечена и изведена в чужбина. Думите на ясновидката потвърждават съмненията, че в случая с изчезналата Валя Иванова, са замесени китайските триади, които изнасят европейки за страната си.

Майката на Валя Иванова – Пенка Иванова също е убедена, че дъщеря й е жива. Преди няколко дни тя помоли полицейските власти да обърнат сериозно внимание и на версията, че може да е била отвлечена. Междувременно от полицията обявиха, че очакват тялото на Валя да изплува по крайбрежието, тъй като според тях се е самоубила.

Николета Йорданова твърди, че Валя Иванова е жива
Николета Йорданова твърди, че Валя Иванова е жива

Майката на младата жена обаче, е категорична, че ако Валя е имала намерение да се самоубие, е щяла да остави предсмъртно писмо, а такова до момента не е открито.
Бургазлии пък споделят, че напоследък в Бургас вилнеят няколко банди, замесени с износа на жива плът, които „пипат” изключително професионално. До преди известно време, мафиотите отвличали жени от Украйна, Беларус и Русия, но от неотдавна те са насочили погледите си към България, Румъния и Сърбия.

Богаташите от Далечния Изток вече са доста отегчени от азиатките и затова напоследък залагали на бели жени.
Ясновидката Николета Йорданова твърди, че Валя Иванова е била отвлечена с цел да бъде вкарана в индустрията по заснемането на горещи филми за възрастни.
Тя подчерта, че я вижда в къща и за момента е жива и здрава.
Припомняме, че Николета Йорданова е сочена за една от най-добрите ясновидки на страната ни.
В заключение ясновидката посочва, че Валя Иванова ще се върне жива и здрава и ще бъде посрещната с много цветя. Тя подчертава, че не вижда гроб.

За последно Валя Иванова е била забелязана във вечерните часове на 15 април, когато хванала такси близо до входа на Морската градина.
Някои от предположенията сочат, че Валя е отишла до моста, където е сложила край на живота си. Една от версиите на полицейските власти е, че младата жена е приемала дълго време хранителни добавки с неизяснен произход, които са довели до критичен спад на хормоните в организма й, пише pik.bg.

2 коментара
 1. Emily Georgieva казва

  •Много съчинения и измислици се изписаха във връзка с изчезването на 15.04.2014 на медицинската сестра •❥Valentina Ivanova➥ https://www.facebook.com/valentina.ivanova.3975 от Бургас и нейния приятел •❥ Valentin Georgiev➥ https://www.facebook.com/valentin.georgiev.7771 skype:valkatagg

  Ако се интересувате, хвърлете едно око на страницата •❥ Да помогнем за намирането на Валентина Иванова➽ https://www.facebook.com/pages/Да-помогнем-за-намирането-на-Валентина-Иванова/1470483249849178 Please help by sharing the video. Let's help Valentin Georgiev and her family to find Valentina Ivanova 24 years old from Bourgas – (Bulgaria), disappeared on April 15, 2014 … WANTED Valentina Ivanova from Bulgaria
  ➽ http://youtu.be/SdjKPAjnU0w

  ➽ https://www.facebook.com/photo.php?v=760652813968983&set=o.1470483249849178&type=2&theater

 2. Vasil Grudev казва

  Да поздравява те от Ада ……Николета Йорданова…..също колегите и колешките ти……

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.