Моята алкохолна зависимост ме накара да върша глупост след глупост

Гласувайте за статията

Заради една глупава случка започнах да пия и това се превърна в алкохолна зависимост

Справих се с алкохолната зависимост.

Справих се с алкохолната зависимост.

Аз съм жена на 34 години. Имам семейство, разведена съм и живея самостоятелно с малкия си син.

Имам и проблеми с алкохола. Проблемите ми бяха циклични, както ги нарича моята психоложка – само от време на време. Пия много алкохол, най-вече когато не съм в настроение или съм тъжна, или нещо не е както трябва. Изобщо – аз наричах себе адреналинов алкохолик. Естествено, не съм алкохолик в истинския смисъл на думата. Просто имах алкохолна зависимост.

АлкофиталВ рамките на 60 дни аз успях да се откажа от алкохола и да започна да живея нормално. Ходя на терапия и взимам капките Алкофитал. Това са билкови капки, които правят така, че аз изпитвам една непоносимост към алкохола. Не мога да пия и сто грама, ако съм взела от капките Алкофитал. И колкото повече взимах, колкото повече време минаваше от тяхната употреба, толкова повече аз привиквах да не пия алкохол изобщо.

Когато имаш алкохолна зависимост, работата е ясна, но аз се наливам само когато съм афектирана, затова ми трябваше по-различен подход. Капките Алкофитал се оказаха точно това, от което имах нужда. Искам да направя така, че повече никога да не туширам трудностите с алкохол. Слабост е, а аз имам син, който не трябва да вижда това. Мога да имам всякакви други зависимости, но не и алкохолна зависимост, или към някакви други забранени вещества.

Жана Борисова от Бургас

nbsp;

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Вижте мнението и и на още една жена, използвала капките Алкофитал

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар