Крах застигна Ани Салич!

Крах застигна Ани Салич!
5 (100%) 2 votes

На Ани Салич не й върви, откакто се премести в Нова телевизия!

На Ани Салич определено не й върви, откакто заряза Би Ти Ви и се премести в Нова телевизия. След като рейтингът на новините падна драстично, откакто тя измести Даниела Тренчева до Ники Дойнов, колегите й започнаха още повече да не я долюбват.

Днес обаче тя получи нов удар и той е свързан с предаването й „Извън новините“, което стартира съвсем наскоро. Критиките към него обаче са убийствени и Ани Салич е заплашена от пълен крах.

Първите, които заклеймиха предаването й, бяха Денис Ризов и водещите на „Търси се…“ Нели и Меги. Нели не се поколеба на изкаже гласно мнението си, според което предаването на Ани Салич е бледо копие на тяхното, само че в него липсва най-важното, а именно душа и сърце.

Ани Салич може да не се радва дълго на новото си предаване

Ани Салич може да не се радва дълго на новото си предаване

„В това предаване няма сълзи, няма човешко лице. То звучи нагласено и сухо, защото Ани Салич е само водеща. Тя не си е направила труда да се среща лично с близките на хората, да преживява чувствата им или да си блъска главата над сценария. Тя само води и това личи от километри. Харесвам я като водеща на новините, но дотам“, заяви открито Нели Хаджийска.

След нейните думи, днес Ани Салич бе тотално довършена и от откровената критика на Миа Сантова, която без да й мигне окото, се изпусна: „Айде, появи се още една Опра Уинфри… Смехът е тъжен обаче“, това бяха думите на Миа Сантова, която сложи последната капка на унижението на Ани Салич.

Както върви, предаването й „Извън новините“ може и да бъде спряно в най-скоро време, коментират нейни колеги в телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Крах застигна Ани Салич!”

  1. Joana Rubin

    апр. 24. 2014

    ани скандали да си ходи в къщи. мръсна тъпа селянка. гледах я. много проста физиономия. не става за нищо и смених нова с друго. преди харесвах новините на нова, че бяха с хубави и млади хора. сега с тая селянка, която има на всичкото отгоре и говорен дефект, не ги гледам. добре, че бтв се отърва от тая никаквица. ще я съсипя. проклела съм я. ще разбере коя съм.

  2. Joana Rubin

    апр. 24. 2014

    поздравления за другите. браво, момичета! добре, че осмяхте тая селянка.

Добавете коментар