Владимир Путин: Интернет е военна програма за шпионаж на ЦРУ

Владимир Путин: Интернет е военна програма за шпионаж на ЦРУ
5 (100%) 1 vote

Владимир Путин хвърли бомба на медиен форум в Русия, обяви интернет за шпионски проект на САЩ

Владимир Путин предизвика истински шок с изказването си, че интернет е специална разработка на САЩ. Президентът на Русия заяви на медиен форуми, че световната мрежа е специална военна разработка за шпионаж на американското разузнаване. Той отбеляза, че с времето мрежата излязла извън рамките на шпионска мрежа, но „Все пак по начало това е военна програма, специална програма, част от разработките на спецслужбите“.

„това е самата истина, всичко минава през сървъри, които се намират в Щатите, а всичко там се контролира. Всичко е толкова просто, информацията минава през тях,, мрежата е така изградена от американците, те правят това. Вие знаете ли, как е възникна интернет, в началото това е специален проект на ЦРУ САЩ. Така и се развива“, казва още Владимир Путин, цитиран от unian.net.

Владимир Путин обяви интернет за разработка на ЦРУ

Владимир Путин обяви интернет за разработка на ЦРУ сн. RT

Той отбелязва, че в момента руските специални служби обмислят как да защитят информацията и интересите на Русия.И внедряват специални системи за защита.

„Преди всичко това касае предимно поверителна информация свързана с министерството на отбраната, отделни промишлени отрасли, управлението на страната и най-вече федералните интереси на Русия.

Владимир Путин заяви, че се работи върху възможността руската власт да упражнява по-голям контрол върху руския интернет. Дори най-голямата руска социална мрежа Вконтакте вече е под егидата на приближени до президента. От няколко месеца изпълнителния директор на социалната мрежа е сменен, а кръг близък до Владимир Путин управлява мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар