Семейството на красивата Валя разкри странна случка преди изчезването й!

Семейството на красивата Валя разкри странна случка преди изчезването й!
5 (100%) 2 votes

Родителката на красивата Валя с шокиращо предположение за изчезването й!

Нова версия витае около мистериозното изчезване на красивата Валя Иванова от Бургас. Медицинската сестра изчезна преди няколко дни, като това се свърза със самоубийство. Последно тя е забелязана да влиза в Морската градина на града, до където е дошла с такси. След което, половин час преди полунощ 25-годишната жена е отишла в едно от заведенията там. После дирите й се губят.

Според майка й Пенка Иванова обаче дъщеря й е отвлечена и все още е жива. Това загрижената родителка заяви за зрителите на ТV7. Според нея в тази история е замесен и трети човек. Пенка твърди, че между двете е имала силна, приятелска връзка и младата жена е споделяла много неща с нея. Пенка Иванова е убедена, че е намесен още един човек и е повече от сигурна, че красивата Валя е жива. Защото според нея, тя не би могла да посегне на живота си. Просто до последно е била отворена, без психични проблеми, общувала е свободно, нямала е никакви притеснения.

Красивата Валя провела странен разговор с мистериозен човек

Красивата Валя провела странен разговор с мистериозен човек

Жената разказва, че в деня на изчезването на дъщеря й, й се е обадил някой по телефона. Тя не е казала с кого е провела разговора. Но не е била видимо разстроена от него. Приятелките и познатите на красивата Валя също я описват като спокойна, отворена, контактна. Валя никога не е посягала на живота си или е намеквала, че възнамерява да го стори. Преди се повдигна и версията, че младото момиче има любовна връзка с работодателя си, млад зъболекар. Но тя отпадна, тъй като между тях са съществували само колегиални отношения. Красавицата има приятел Валентин Георгиев, пътен полицай. Двамата искали да се оженят, след като привършил ремонта в къщата на гаджето й. Младият мъж е силно разтревожен и не е престанал да я търси, както и да праща призиви за помощ по Интернет.

Близки до красивата Валя я определят като интелигентна, съвестна, работлива и много отговорна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар