Валери Калчев е жив като по чудо, след като пистолетът му засякъл

Валери Калчев е обикалял цяла нощ дома си, облян в кръв, след като застреля съпругата си Клавдия. При огледа на жилището, където се е разиграла кървавата семейна драма, разследващите са открили следи от кръвта на военния навсякъде. Петна от кръвта му има дори по прозорците на апартамента, видяха от "24 часа".

[caption id="attachment_406538" align="alignright" width="300"]Валери Калчев е застрелял жена си зад тези прозорци Валери Калчев е застрелял жена си зад тези прозорци[/caption]

Мъжът, който уби жена си и опита да се самоубие, е жив като по чудо. Пистолетът, с който Валери Калчев опита да се застреля в главата, е засякъл и това е спасило живота му. Така въпреки сериозните травми, които е получил, убиецът е жив и според лекуващите го доктори, има всички шансове да оцелее. Цялата драма се е разиграла около три часа през нощта, когато Валери Калчев и съпругата му Клавдия се скарали жестоко.

По думите на съседите им това се случвало доста често. След като се върнал от мисиите си, военният бил много променен и ревнувал жена си за щяло и нещяло. Не я пускал дори да отиде на гости на майка си и сестра си. Все по-често посягал и към чашката, разказа и сестрата на убитата Клавдия.

Фаталният скандал също бил причинен от болезнената ревност на Валери Калчев, който постоянно подозирал съпругата си, че му изневерява. Докато самият той всъщност си имал любовница.