САЩ признаха за HAARP!

САЩ признаха за HAARP
7

САЩ признаха за HAARP,  правят бури по поръчка

САЩ официално признаха за HAARP. От години се говори, че учени в САЩ разполагат с технология, която може да променя климата по желание на човека и да предизвиква бури по поръчка, но доскоро всички пазеха мълчание по въпроса. Според последните разкрития, учени от Аризона признават, че имат лазер, с който могат да контролират времето и да предизвикват промени в климата по желание на човека.

За HAARP се говори, като за оръжие за масово поразяване, а според физици то е изключително опасно не само за околната среда, но и за живота на хората. Доскоро упорито се твърдеше, че HAARP е програма за изследвания на полярните сияния, но според последните разкрития на учените изследователския проект, всъщност прикрива разработването на лазер, с чиято помощ се активират огромни количества статично електричество в атмосферата.  Те от своя страна могат да предизвикват бури и мълнии по поръчка, а също така влияят на климата, пише „Всеки ден“.

САЩ признаха за HAARP
САЩ признаха за HAARP

Още от самото си създаване през 1993 година HAARP се възприема като оръжие за масов контрол на обществото. Доскоро учените категорично отричаха разработката да е направена с военна цел, но сега стана ясно, че лазерът е привлякъл интереса на Пентагонът. Изобретението ще бъде подложено на серия изпитания, а в публичното пространство вече се чуха коментари, че може да бъде използвано и за военни цели.

Според неофициална информация първоначално учените са създали лазера с идеята да се преборят с разрушителните бури и урагани, които опустошават страната всяка година. Интересът на военните към разработката обаче притесни цялата общественост и особено страните, които са в сложни отношения със САЩ.

7 коментара
 1. Erhi SH казва

  -HAARP- UJASSSSSSSSS

 2. Vasileva Valia казва

  tova e vid psihotronno orujie,s koeto vuzdeistvat na horata,da vurshat ne6ta ne po-tiahno jelanie,,,,,,,,,

 3. Roza Valentinova казва

  Освен за разкрития на учените, не прочетох в САЩ да правят някакви признания.

 4. itsnotyourbusiness казва

  Това не е лазер бе, малоумници неграмотни !
  Така прочетен този материал наистина може да разубеди хората …
  Може ли да сте толкова прости, при положение, че става въпрос за нещо толкова сериозно ??!?

 5. Silviq Angelova-Sikima казва

  Ужас!

 6. Silviq Angelova-Sikima казва

  Ужас!

 7. fff*k казва

  Доколкото знам – ХАРП работи с тези мизерни самолети – които оставят диря /сяра, алуминий и т.н. като наночастици/ Те са проводими и помагат на ОРЪЖИЕТО харп да работи по-добре. Този лъч е високочестотен и вреден като микровълновата печка – загрява/
  За истинската мощност може само да се гадае…
  Най-много ме учуди че такива самолетни следи се виждат и в Москва….
  КОЙТО ИЗМИСЛИ НАЧИН ДА ВРЪЩА ОБРАТНО ТОЗИ ЛЪЧ КЪМ Държавата – източник /уса/ ще го черпя където го видя!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.