Клавдия Калчева била постоянен обект на тормоз от страна на Валери, категорична е сестра й

Убитата Клавдия Калчева отказала ласки на съпруга си - военният Валери и в пристъп на гняв той я застрелял. Това смятат разследващите на поредното битово престъпление, което завърши с трагичен край. Мъжът редовно тормозел съпругата си, разказа и сестрата на жертвата.

[caption id="attachment_406518" align="alignright" width="300"]Убитата Клавдия Калчева Убитата Клавдия Калчева[/caption]

Пред камерите на ТВ7 почернената жена през сълзи сподели, че Валери тормозел Клавдия на всяка крачка и дори не й позволявал да ходи на гости на майка си и сестра си, за да ги види. "Валери беше алкохолик и пияница", реди сестрата на убитата Клавдия Калчева. И добавя, че доста често е давала пари на сестра си, уж за да помогне за децата й, а Валери ги вземал и ги изхарчвал за алкохол.

Жената е категорична, че в приказките, че жертвата е имала любовник, с което е провокирала агресията на Валери, са напълно безпочвени. "Той е този, който си имаше любовница, с която се срещаше на квартира в Плевен", нарежда жената. Съседи на семейство Калчеви, в което се разрази трагедията, също споделят, че ревността е съсипала отношенията им. Всичко се случило от момента, в който Валери се върнал от мисиите си.

Бил променен и за най-малкото нещо налитал на бой, предават от "24 часа". И започнал болезнено да ревнува съпругата си.