Тодор Колев си отишъл от този свят омерзен, разкри дъщеря му

Тодор Колев се чувствал зле, че живее в България! Шокиращото разкритие дойде от дъщерята на актьора - Албена, в интервю за вестник "Галерия". По думите на наследничката на легендарния актьор, на Тодор Колев му е тежало страшно много, че живее тук.

[caption id="attachment_406495" align="alignright" width="300"]Тодор Колев се чувствал омерзен приживе Тодор Колев се чувствал омерзен приживе[/caption]

"Баща ми беше омерзен от факта, че животът му премина в кочина", болезнено откровена е Албена. И добавя, че и нейният живот ще премине по същия начин. Щерката на Тодор Колев споделя още, че баща й споделил, че е напуснал разочарован работата си в посолството на България в Канада и категорично отказал повече да се занимава с подобни неща. "Той просто ненавиждаше простотията", откровеничи Албена.

Дъщерята на Тодор Колев разкри, че по време на последните си концерти татко й е бил вече сериозно болен, но го е криел от зрителите, за да може да ги забавлява. Фактът, че младежи на по 20 години знаят и се радват на песните му, му е давал сили.

Албена обясни също, че паметникът на Тодор Колев, който се строи в момента в Шумен, трябва да бъде готов през лятото, предават от БЛИЦ.