Майката на Валя е категорична, че в изчезването й има намесен и трети човек

Валя Иванова е била отвлечена.

Това твърди нейната майка Пенка Иванова. Според нея, ако красавицата е имала намерения да се самоубие и е скочила от моста в Бургас, както се твърди, то тя е щяла да остави предсмъртно писмо, пише Флагман.бг. Тя се надява и искрено вярва, че момичето й ще се върне невредимо.

Валя Иванова изчезна на 15 април, а непрестанните опити на приятеля й да я открие или поне да намери някаква следа, която води към нея, трогнаха сърцата на хиляди българи. Валентин Георгиев е съсипан от мъка и отчаяно търси някаква следа, която да го отведе до приятелката му.

[caption id="attachment_406396" align="alignright" width="300"]Валя Иванова е била отвлечена, убедени са родителите й Валя Иванова е била отвлечена, убедени са родителите й[/caption]

За момента обаче уви, усилията му не се увенчават с успех.

Няколко дни преди хубавата Валя да изчезне безследно, е имала спор с майка си. Това е и едно от нещата, които навеждат Пенка Иванова, че дъщеря й може да е била отвлечена. Тя обаче категорично отказва да сподели за какво е бил спорът с дъщеря й и какви са били думите й. Вчера Иванова отново е била разпитана в полицията, където е споделила за въпросния спор. Според думите на Пенка Иванова, връзката й с двете й деца е изключително силна, особено с Валя. Тя помоли полицейските власти да насочат вниманието си и към друга версия – отвличане, подчертавайки, че в случая има намесено трето лице.

Разтревожената майка и съпругът й Иван Иванов отказаха да дадат коментар, но са категорични, че Валя не е скочила от моста, както се твърди. Припомняме, че основната версия, по която работят полицейските власти е, че Валя Иванова се е самоубила. Те очакват тялото й да изплува край брега през някой от следващите дни. Според неофициално потвърдена информация, мобилният телефон на Валя е бил открит на моста от рибар. Това е и една от причините, които навеждат разследващите на мисълта, че Валя Иванова може да е скочила от моста.