Валери Калчев застреля половинката си

Валери Калчев застреля половинката си
5 (100%) 1 vote

Трагедията се е разиграла пред очите на децата

Валери Калчев, който е военнослужещ, застреля съпругата си.

Трагичният инцидент се разигра във Враца малко по-рано днес, пред погледите на децата.
След като Валери Калчев убил съпругата си, направил опит да се самоубие.
„Конкурент” съобщава, че 32-годишният военнослужещ се е скарал снощи с половинката си Клавдия, а тази сутрин я е застрелял.

Веднага след като стрелял по съпругата си, Валери Калчев захапал дулото на пистолета, опитвайки се да сложи край и на собствения си живот. Битовата драма се е разиграла в 62-ри блок на квартал „Сениче” във Враца.

Валери Калчев е приет в болница в критично състояние

Валери Калчев е приет в болница в критично състояние

Броени минути след получаването на сигнала в полицейското управление, служители били на мястото и нахлули в апартамента.
Двете деца били открити затворени в съседната стая. Те са изведени от дома, в който се е разиграла трагедията. Съседи разказват, че дечицата били много уплашени и целите треперели.
По-голямото от двете деца е на 5 годинки, а другото – на годинка и седем месеца.
Двете дечица са били закарани при техни близки.

Военнослужещият Валери Калчев е откаран в лечебно заведение. Състоянието му остава критично. Медици съобщават, че мъжът е получил сериозни разкъсвания, а цялото му лице е раздробено.
32-годишният служител работи в поделението в Дона Митрополия, където е преместен след закриването на поделението в областния град – Враца.
Братът на Валери Калчев – Мариян е бивш дознател.
Военни от Долна Митрополия пътуват за Враца.

Преди броени минути стана ясно, че в болницата във Враца се е разиграл страшен екшън. Инцидентът се е случил през изминалата нощ. Шефът на Инспекцията по труда във Враца – Румен Младенов съобщи за konkurent.bg, че е бил нападнат охранителят на лечебното заведение.
За щастие на пострадалия не са нанесени сериозни наранявания. След като е бил прегледан обстойно от медиците, пострадалият е бил освободен за домашно насилие. За момента охранителят категорично отказва да поясни дари става въпрос за буйство на някой от пациентите в лечебното заведение или е нападнат от външни лица, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар