Деница Атанасова - майката за пребитата до смърт Пламена, редовно отнасяла зверски побои от 13 години по-възрастния Пламен

Деница Атанасова - майката на пребитата до смърт Пламена, също е била зверски малтретирана от бащата-убиец. 26-годишната жена през сълзи разказа за кошмара, който е преживяла, докато е била женена за 13 години по-възрастния от нея Пламен.

[caption id="attachment_406357" align="alignright" width="300"]Деница Атанасова е била омъжена за 13 години по-възрастния Пламен Деница Атанасова е била омъжена за 13 години по-възрастния Пламен[/caption]

Деница Атанасова помоли лицето й да остане скрито от камерата, тъй като се срамува от разкритията за бившия й съпруг. Майката на пребитото до смърт 7-годишно момиченце разказва, че по време на брака й с Пламен, той редовно й посягал и на нея с юмруци и ритници. Жената опитвала да търпи, за да не лишава Пламена и по-малката й сестричка от баща. В един момент обаче тормозът станал нечовешки и Деница Атанасова подала молба за развод.

След раздялата съдът присъдил и двете деца на агресивния Пламен, през сълзи разказва почернената майка. Единствената причина за взетото решение бил фактът, че бащата притежавал апартамент, а майката - не. Жената в момента е на успокоителни заради преживения шок.

В момента Деница Атанасова живее в Септември с новото си семейство. Вчера тя се е срещнала очи в очи с бившия си съпруг и убиец на дъщеря й. Единствено полицаите я спрели да не му посегне, разказаха от Нова ТВ.