Пребитата Пламена пищяла за помощ, никой от съседите не се намесил

Пребитата Пламена е искала да отиде на панаир. Това вбесило баща й и той заради това се нахвърлил върху момиченцето с юмруци. Това е версията на разследващите за причините, довели до нечуваното зверство.

[caption id="attachment_406348" align="alignright" width="300"]Вратата, зад която се е разиграла драмата с пребитата Пламена Вратата, зад която се е разиграла драмата с пребитата Пламена[/caption]

Малката поискала от баща си да я заведе на панаира в Русе, от където да й купи захарен памук. Таткото Пламен, на когото е кръстена малката, побеснял заради желанието на дъщеричката си и я пребил от бой. Ужасяващата трагедия се е случила пред очите на мащехата на детето, както и на още един мъж - гост в дома на семейството. Никой от тях обаче не се намесил, за да предотврати трагедията.

Съседите също се правели на глухи и отказали да помогнат въпреки непсиращите викове и писъци на пребитата Пламена за помощ. Комшиите се оправдават за престъпното си нехайство със страха си от агресията на бащата. Ако обаче поне някой се беше осмелил да направи нещо, момиченцето сигурно щеше сега да е живо, коментират потресени форумци.

Разследващите все още пазят в тайна данните от аутопсията. Знае се само, че детенцето е било удряно с тъп предмет, а също и налагано с юмруци и ритници. Потелцето на малката жертва е имало травми и от стари побои, предават от БЛИЦ.