Мним екстрасенс убил три манекенки със смъртоносна доза хероин

Мним екстрасенс отива в затвора заради зверско убийство. Руснакът Григорий Мартиросян ще лежи 23 години заради смъртта на топмоделите Мария Аргакова и Наталия Трапезникова, както и заради убийството на майката на първата - Наталия.

[caption id="attachment_406345" align="alignright" width="300"]Осъдиха мним екстрасенс за убийство Осъдиха мним екстрасенс за убийство[/caption]

Мартиросян, на 43 години, се е представял за потомствен лечител и екстрасенс. Благодарение на ораторските си умения, осъденият мним екстарсенс успял да спечели доверието на момичетата. След като им влязъл под кожата, Мартиросян ги убил, за да открадне спестяванията им. Според руския сайт lifenews.ru общата стойност на откраднатото възлиза на около 6,5 милиона рубли.

Убийството екстрасенсът извършил с помощта на смъртоносна доза хероин, който сипал в питиетата на манекенките. След като ди умъртвил със смъртоносната доза наркотик, Мартиросян се опитал да инсценира нещастен случай. Една от жертвите му - Наталия Трапезникова, била намерена уж удавена във ваната й на 21 септември 2011 година. Момичето пристигнало от Нижни Новгород в Москва, за да гради кариера на фотомодел.

Именно нейната смърт успяла да насочи разследващите към Мартиросян. На един от записите от камерите на блока, в който живеела Наталия, ясно се виждал мнимият екстрасенс. Докато бъде задържан обаче мъжът успял да убие и другите две жени, предават от "24 часа".