Кейт и Уилям тръгнаха по стъпките на Чарлз и Даяна в Австралия

Кейт и Уилям тръгнаха по стъпките на Чарлз и Даяна. По време на посещението си в Австралия, кралската двойка си направи фотосесия край скалата Улуру по — известна още като „Айрес Рок“.

Снимките на двамата пред скалите напомниха за родителите на Уилям. Преди повече от 30 години покойната принцеса Даяна позираше точно тук за снимки с младия тогава престолонаследник на Британия.

[caption id="attachment_406314" align="aligncenter" width="300"]Кейт и Уилям тръгнаха по стъпките на Чарлз и Даяна Кейт и Уилям тръгнаха по стъпките на Чарлз и Даяна[/caption]

В знак на уважение към покойната си свекърва Кейт бе избрала ансамбъл, който да напомня на тоалета на Даяна. Катрин избра кремава рокля на карета и ниски обувки с цял ток, а Уилям бежова риза и кремав панталон, пише "Дейли мейл".

За разлика от Чарлз и Даяна, които дори в първите години на брака си не изглеждат особено щастливи, Кейт и Уилям буквално сияеха от щастие. Сантименталната разходка на двамата до Улуру умили поданиците им на континента.

По-късно кралската двойка присъства на традиционен поздравителен ритуал на аборигените. Кейт получи като подарък колие, а принцът дървена змия.

Посещението на кралското семейство ще продължи около три седмици, като по време на пътуванетоКейт и Уилям са придружавани от малкия принц Джордж. Заради бебето, семейството е разположило антуража си в четири основни града, а не както беше планирано в началото, да бъдат отсядат във всеки град, който посетят.