Потресаващ материал: Да, това се случва на Слънчев бряг!

1

Това и повече се случва в курорта ни Слънчев бряг! Нерви да са ни здрави!

Ужасяващи сцени на отвратително животинско поведение разкрива нова лента. Тя визира изцепките на британски туристи в черноморския ни курорт Слънчев бряг. Видеоматериалът се върти по известен австралийски канал. Първият епизод на видеото е качен в Интернет и има над сто хиляди посещения. Тя се радва на небивал успех, на който най-вероятно ще има и следващия филм.

На него е запечатана също умопомрачителна сцена. Нафиркан до козирката 25-годишен англичанин скача от леглото, където се въргаля с много бутилки алкохол. Явно количеството не му е достатъчно и той „замисля” нова сцена, за да му е по-интересно.

Слънчев бряг - простотия до гуша!
Слънчев бряг – простотия до гуша!

Младият мъж изведнъж си сваля боксерките и си натъква отзад една пиратка. Приятел му от компанията му „помага” като запалва фитила. Последва адска болка и кръв, защото тя избухва в него. Младежът веднага е закаран в близка болница. След преграда той се „отървава” с няколко шева на дебелото си черво.

Във видеото има още спиращи от ужас дъха сцени. На тях се виждат къркани до несвяст млади хора, които бълват непрекъснато, къпят се в собствените си фекалии, лазят из мръсотиите, вият и скимтят като животни и правят потресаващи други неща. Без да имат на идея кой с кого и защо.

Друг епизод пък разказва как двама британци се надпиват, за да „упражнят правото си” на горещи ласки над едно от момичетата. И този, който загуби в „битката” ще трябва да пие от урината на победителя.

Ето британецът, който си предлага "бирата" за пиене
Ето британецът, който си предлага „бирата“ за пиене

Въпреки всичко, показано на заснетия видеоматериал и качен в Интернет, потребителите не са потресени от България и родния курорт. Негативите и отрицателните им приказки са насочени единствено към британските туристи, които са загубили човешкия си образ от пренасищане.

1 коментар
 1. Анонимен казва

  Играта която ви плаща за да играете – Направете 400 € месечно.

  ЕТО ТУК >>> http://marketglorybg.ucoz.com/

  Някога попадали ли сте на онлайн игра, от която печелите РЕАЛНИ ПАРИ докато се забавлявате?

  Представям ви една онлайн стратегическа игра от която вътрешните доходи в самата игра можете да обърнете в реални пари.

  Цялата информация за регистриране и най добрите стратегии може да намерите ЕТО ТУК >>> http://marketglorybg.ucoz.com/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.