Появи се нова версия за черната съдба на красивата Валя!

Появи се нова версия за черната съдба на красивата Валя!
5 (100%) 1 vote

Съдбата на красивата Валя може да е вследствие на любовен триъгълник! Това е новата версия по случая.

От изчезването на красивата Валя Иванова все още няма никакви следи. 25-годишната медицинска сестра, която живееше в бургаския квартал „Лозово” не е открита никъде. Семейството й не иска да се разпространява каквато и да е по-конкретна информация за нея и затова версиите са много. Едно от предположението, по което работи полицията е, че младата жена е замесена в любовен триъгълник със зъболекаря, при когото е работила.

На тази дата младата жена е била засечена за последно от таксиметров шофьор. Същият я оставя на входа на Морската градина в града половин час преди полунощ и тя се отправя към близко заведение. След това следите й се губят тотално.

Валя може да е била забъркана в любовен триъгълник

Валя може да е била забъркана в любовен триъгълник

Красивата Валя е имала сериозен приятел, който работи в пътна полиция. Младият мъж Валентин Георгиев е извършвал ремонт на къщата, в която щели да живеят с половинката си. Те планирали след ремонта да се оженят и заживеят заедно. Валя е работила при зъболекар, който също имал здраво семейство и малко бебе, което му се родило преди месец. Според запознати между двамата не е имало нищо повече от професионални взаимоотношения.

Близки и приятели описват Валентина Иванова като интелигентно и съвестно момиче, което обичало да тренира и било много изпълнително. Първоначалните твърдения бяха, че Валя се е самоубила, хвърляйки се от мост в Бургас. Версията все още не е отпаднала. До момента, въпреки условията на разследващите органи от 25-годишната медицинска сестра няма никаква следа. На брега са открити телефонът и дрехите й, но не и тялото й.

Битува и друго твърдение, че младото момиче е избягало или е отвлечено. Но и за това няма положителни индикации.

Семейството отказва да даде информация по случая и полицията се съобразява с желанието на най-близките на безследно изчезналата. Според комшии обаче Валя Иванова може и да е укрита от своя баща. Каква обаче е причината за това действие не е ясно. Категоричността на предположението също не е доказана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар