Българи, точат картите ни по нов начин!

Внимавайте много, защото всеки момент картите ни могат да бъдат изпразнени!
4

Задава се нов бум на обири от картите ни, предупреждават експертите! Пазете се!

Нова измама дебне притежателите на банкови карти. Мошениците стават все по-добри в използването на съвременни технологии, които да ти изпразват картите. И то от много голямо разстояние. Вече не е необходимо този, който е намислил да ви ограби да е някъде наоколо и да дебне какво цъкате по клавиатурата на банкомата. Или да е поставил съответното устройство, с което да наблюдава кои цифри набирате и след вас да ги повтори, като ви изпразни картата.

Това вече е мит. Сега вече измамниците използват нови системи, които се без жици . Скимиращите устройства могат да разчетат кои цифри по клавиатурата на банкомата избирате и да „източат” личните ви данни”. И могат да се намират на хиляди километри и дори зад океана, когато извършват ограбването. След като се извърши трансфера те получават информацията чрез съобщение на джиесема си или като лично съобщение на пощата.

Внимавайте много, защото всеки момент картите ни могат да бъдат изпразнени!
Внимавайте много, защото всеки момент картите ни могат да бъдат изпразнени!

Сега измамниците вече не използват обработката на данните на ръка. Скимиращите устройства са отишли още на по-високо ниво, предупреждават специалистите. Според едно проучване на „Веризон” най-умелите в поредната далавера са българите. След тях им „дишат прахта” държави като Армения и Румъния. На опашката се нареждат Бразилия и изненадващо Америка, въпреки че там технологии и мошеници има в изобилие и са на завидно добро ниво. През миналата година са били обрани над сто и тридесет човека от над деветдесет и шест страни по света.

Според експертите се задава нов бум на измама и източване на парите от банковите карти.

4 коментара
 1. Smn One казва

  Някой разбра ли от тази безумно написана статия КАКЪВ точно е новият начин за точене на банковите сметки чрез карти за банкомат?:)

 2. Vesela Ilieva казва

  Перспективна работа от дома!!!!http://www.clixsense.com/?4852529 Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера.http://michaelbety.wordpress.com/

 3. kastrong казва

  И аз не разбрах:(

 4. Емо казва

  Ами да, забравили са да напишат, че става въпрос за екстрасенси :)))

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.