Заплашват с убийство ясновидката на Косьо Самоковеца

Заплашват с убийство ясновидката на Косьо Самоковеца
5 (100%) 2 votes

Ясновидката на Косьо Самоковеца днес едва свързва двата края с една пенсия и трепери за живота се, заплашена с убийство

 Косьо Самоковеца се обръщал към ясновидката с „лельо Роси“ но не я послушал, когато му предрекла, че отиде ли в Холандия, ще се върне в ковчег. Маг Рая днес не коментира уменията и възрастта си, но нейните  сбъднати предсказания за убийствата на мутри и покушения срещу силните на деня, са потресаващо точни.

Тя говореше, че в Сараите на Доган ще има стрелба, много преди дясната ръка на Сокола Ахмед Емин да се тегли куршума. После предупреди лидера на ДПС да се пази, защото е видяла как близък човек ще го стреля с пистолет. Точно така се случи на конференцията в НДК миналата година, когато Октай Енимехмедов приспа бдителността на охраната и пред всички унижи Доган с бутафорната си стрелба.

Ясновидката на Косьо Самоковеца - Маг Рая

Ясновидката на Косьо Самоковеца – Маг Рая

Маг Рая с право дълго време е смятана за ясновидката на силните на деня, но не е спечелила на практика нищо. Въпреки, че гледа и познава съдбата на тези хора, тя не приема подаръците им, защото знае откъде идват те, пише БЛИЦ.

На ясновидците е дадено да познават чуждата, а не собствената си съдба и Росица Русева или както е по-популярна – Маг Рая е живото доказателство.

От безстрашието, с което е посрещала у дома си страховитите фигури от ъндърграунда като Косьо Самоковеца и босовете на ВИС  вече няма и следа. Съседи цигани заплашват ясновидката с убийство, разказва тя в интервю за агенция БЛИЦ и вестник „ШОУ“. Настанили се сами на горния етаж в къщата преди 5 години, те са направили живота й същински ад. Идват „всякакви“, водят момичета, дрогират ги, „сеят разврат“ , разказва тя, а след като протестира, започва тормозa. Вече три пъти пребиват Маг Рая и полицията не хваща виновниците, само съседите цигани подигравателно се присмиват. Ясновидката на Косьо Самоковеца е със 170 лв пенсия, болна и няма средства да си потърси правата в съда, пише БЛИЦ.   

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Заплашват с убийство ясновидката на Косьо Самоковеца”

 1. Анонимен

  апр. 22. 2014

  Играта която ви плаща за да играете – Направете 400 € месечно.

  ЕТО ТУК >>> http://marketglorybg.ucoz.com/

  Някога попадали ли сте на онлайн игра, от която печелите РЕАЛНИ ПАРИ докато се забавлявате?

  Представям ви една онлайн стратегическа игра от която вътрешните доходи в самата игра можете да обърнете в реални пари.

  Цялата информация за регистриране и най добрите стратегии може да намерите ЕТО ТУК >>> http://marketglorybg.ucoz.com/

Добавете коментар