Росен Петров и Слави Трифонов – истината излезе наяве

Росен Петров призна истината за отношенията му със Слави Трифонов
1

Слави обсебвал изцяло личния живот на подчинените си

Излезе наяве истината за отношенията между Росен Петров и бившия му шеф Слави Трифонов.

Множество информация бе публикувана за отношенията между двамата, откакто Росен Петров се превърна в един от многото, напуснали екипа на Слави Трифонов.
Към днешна дата далеч не може да се каже, че двамата са първи приятели, но в миналото нещата изглеждали доста по-различно.

Двамата били толкоз близки, че Слави Трифонов дори си позволявал да съветва Росен Петров с коя жена може да излезе и с коя не. Това стана ясно от признанието, направено лично от Росен Петров в предаването „Пуснете водата“ по TV7.

Росен Петров призна истината за отношенията му със Слави Трифонов
Росен Петров призна истината за отношенията му със Слави Трифонов

Той си призна съвсем чистосърдечно, че има голям сантимент към бившия си шеф и допълни, че той, както и мнозина други били част от „Шоуто на Слави”, просто, защото обичали да са част от предаването.
Росен Петров призна, че някои хора са напуснали екипа на Слави по простата причина, че той често си позволявал да им се „качва на главата”.

Един от най-дразнещите пороци на шоумена е, че обсебва личния живот на подчинените си и започвал да им дава твърде лични съвети.
Росен Петров сподели още, че за пръв път в главата му, се прокраднала идеята да избяга от България, когато вече бил продуцент на риалити формата „Survivor”, защото му харесал климатът в Доминиканската република. Не след дълго обаче той погледнал трезво на това си желание и решил, че в крайна сметка се чувства най-добре в родината си и това бързо го накарало да се откаже от идеята.

По отношение на политиката, Росен Петров коментира, че преди да стане част от политическия живот на страната е имал съвсем други виждания за нея.
Сега обаче, след като има поглед за нещата отвътре, той вече започва да си променя мнението.
Той обаче е категоричен, че моралният пример в политиката, трябва да бъде даден отгоре и подчертава, че е невъзможно да накараш обществото да бъде начетено, при условие че политическите му лидери не са такива, пише pik.bg.

1 коментар
 1. Анонимен казва

  Играта която ви плаща за да играете – Направете 400 € месечно.

  ЕТО ТУК >>> http://marketglorybg.ucoz.com/

  Някога попадали ли сте на онлайн игра, от която печелите РЕАЛНИ ПАРИ докато се забавлявате?

  Представям ви една онлайн стратегическа игра от която вътрешните доходи в самата игра можете да обърнете в реални пари.

  Цялата информация за регистриране и най добрите стратегии може да намерите ЕТО ТУК >>> http://marketglorybg.ucoz.com/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.