Годжи и Цветелина Грахич се завърнаха неузнаваеми от САЩ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Годжи и Цветелина Грахич се завърнаха неузнаваеми от САЩ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Беквокалистката обра всички точки

Годжи и колежката му Цветелина Грахич от „Шоуто на Слави”, се завърнаха неузнаваеми от турнето си зад Океана.

Според мълвата, която напоследък обикаля из светските среди, Годжи и Цветелина Грахич са двойка.
Прави впечатление, че босненката се завърна от турнето доста отслабнала и не прилича на себе си. Най-фрапиращата промяна в Цветелина обаче е в стила й на обличане – от небрежен е преминала на доста елегантен.

Годжи и Цветелина Грахич променени до неузнаваемост

Годжи и Цветелина Грахич променени до неузнаваемост

Басистът от „Ку-ку бенд” също е стопил доста килограми, но за разлика от колежката си, на него не се отразява така добре на външния вид. Вместо освежен, той изглежда доста блед и дори създава впечатлението, че е болнав. Умореният му вид пролича особено много по време на последното му участия в едно от нощните заведения в столицата.

Цветелина Грахич обра овациите

Цветелина Грахич обра овациите

Очевидци разказват, че Цветелина Грахич била просто неотразима. Тя била облечена в елегантна червена рокля, очертаваща тялото й, с дължина под коленете. Направило впечатление и че деколтето й било доста прибрано. Неотразимият външен вид на вокалистката на „Ку-ку бенд” обрал овациите в нощния клуб.

За разлика от Цветелина Грахич, Годжи изглеждал блед и уморен

За разлика от Цветелина Грахич, Годжи изглеждал блед и уморен

За бляскавия й вид допринесли лекият приятен загар на кожата й и новата й прическа. За новия й външен вид валят редица суперлативи в последните няколко дни, отбелязват запознати, пише pik.bg като се позовава на информация на HotArena.net.
Междувременно някои от медиите публикуваха, че връзката между Годжи и Цветелина Грахич е доста напреднала и дори басистът й предложил брак по време на едно от участията им зад Океана.
Милото предложение било направено насред сцената и трогнало както Цветелина, така и публиката. Всички се просълзили от умиление, но така и не става ясно какъв е бил отговорът на беквокалистката.

Според последните слухове, които се носят в светските среди екипът на Слави Трифонов е на път да се навдигне на сериозен бунт. Недоволството им е породено от ниските трудови възнаграждения, които според твърденията не са променяни от десетилетие насам.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Годжи и Цветелина Грахич се завърнаха неузнаваеми от САЩ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)”

  1. romel

    апр. 22. 2014

    Nali shtiaha da ia uvolniavat be kirtazi…

Добавете коментар