Тризначки засенчват Крисия Преглеждания: 15589

Крисия ще бъде засенчена от тризначки в "Шоуто на Слави"
0
5/5 - (1 vote)

Слави Трифонов отвръща на удара на Магърдич Халваджиян

Тризначки са на път да засенчат таланта на детето-чудо Крисия.

Шоуменът Слави Трифонов взриви родния ефир с новия проект „Пеещи семейства”.
Проектът стартира в сряда и ще се излъчва два пъти в седмицата.
Трифонов и екипът му са сигурни в крайния успех на формата и отсега потриват доволно ръце.
От кухнята на предаването твърдят, че са се записали много интересни участници, отбелязва на страниците си вестник „Ретро”.

Крисия ще бъде засенчена от тризначки в "Шоуто на Слави"
Крисия ще бъде засенчена от тризначки в „Шоуто на Слави“

В новия проект участват цели семейства – талантливи хлапета с родителите си, баби и дядовци, дори и братовчеди. Всички те ще свирят, пеят и танцуват всеки сряда и четвъртък в „Шоуто на Слави”.
Запознати твърдят, че това е ответният удар срещу шоуто на Магърдич Халваджиян „Големите надежди”, което тече в ефира на конкурентната Нова тв.
Припомняме, че Слави Трифонов беше бесен, след като от конкурентната медия си позволиха да му откраднат идеята за даровити деца, след като Крисия и Симона пожънаха невиждан успех.
В новия формат на Слави няма да участват само деца, а цели фамилии, близките, на които ще следят предаването с интерес, за да ги видят на екрана.
Телевизионери пък коментират, че е много по-интересно да гледаш баби и внучета заедно на сцената.

Най-големият коз, който Слави Трифонов е подготвил срещу конкуренцията, са тризначки, които са талантливи и чаровни като Крисия от Разград, която успя да грабне сърцата на зрителите. Предполага се, че тризначките ще предизвикат същия бум, пише pik.bg.
Освен тях, екипът на Слави ще представи и трима даровити братя, както и цял куп забавни баби и дядовци и разбира се семейни оркестри.
Някои от участниците в новия формат на „Шоуто на Слави” пък ще умилят публиката с невероятните си житейски истории.
Вече видяхме две сестри и един брат, които са от един баща и различни майки. Фамилията се бе открила едва преди няколко дни именно покрай проекта на Слави Трифонов.
Евгени Димитров-Маестрото пък е удивен колко много музикално грамотни хора има в страната ни, а и немалка част от тях са от отдалечени селца на Родопите, за които дори не е чувал.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.