Владимир Жириновски по стъпките на Сидеров, нападна бременна репортерка

Владимир Жириновски по стъпките на Сидеров, нападна бременна репортерка
5 (100%) 1 vote

Владимир Жириновски върви по стъпките на Сидеров, оскърби бременна репортерка

Владимир Жириновски оскърби жестоко бременна репортерка по време на пресконференция в Русия. Политическият лидер се държа по-грубо дори от Волен Сидеров с Лора Крумова, сипейки заплахи по репортерката Стела Дубовитская.

По време на пресконференцията Владимир Жириновски получил абсолютно безвреден въпрос за санкции срещу Украйна. Националистът се нахвърлил върху бременната журналистка и дори заявил, че ще нареди на двама от помощните си насилствено да се разправят с нея, пише „Дейли мейл“.

Владимир Жириновски нападна бременна репортерка

Владимир Жириновски нападна бременна репортерка

Последвали заплашителни жестове от страна на Жириновски, а двамата му помощници се приближили към бременната Дубовитская в отговор на заповедите му. Докато колегите на репортерката се опитвали да я защитят от посегателство, Жириновски я оскърбил, използвайки обидни изрази по неин адрес.

Националистът върви по стъпките на Волен Сидеров

Националистът върви по стъпките на Волен Сидеров

Поведението му възмути не само журналистическата гилдия, но и цялата общественост. Родната аудитория пък го сравни с Волен Сидеров, който също изключително грубо оскърби Лора Крумова в предаването й преди няколко месеца.Vlad 5 vlad vlad 4

„Благодарение на отвратителния инцидент в Държавната дума, след който нашия кореспондент беше хоспитализиран заради неучтивостта наВладимир Жириновски, ние смятаме да използваме всички законови средства, за да накажем г-н Жириновски чрез съда“, заявиха от ръководството на Russia Today.

Владимир Жириновски официално се извини за поведението си миналия петък, но бременната журналистка още е в болница след шока. Освен психологическия тормоз, тя е в стрес и след физическия сблъсък с помощните на националиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар