Страшният квадрат наближава: Ето какви беди ни носи той!

Страшният квадрат наближава: Ето какви беди ни носи той!
5 (100%) 1 vote

Астрологът предупреждава за страшния квадрат, който ще повлияе на земята и на хората!

Огън и жупел ще се изсипе над земята. Не в буквалния смисъл, но подреждането на четири знакови планети в правилен квадрат ще доведе до значителни промени над планетата ни. Това твърди астрологът Михаил Преображенски. Той изобразява евентуалната графика в сайта pro-gnosis.ru.

Подреждането на земните тела в тази геометричната фигура квадрат е рядък феномен. Това вещае глобални промени от типа на смяна на цели епохи, на свършване и започване на нещо глобално, на скъсване със старото статукво, на ново начало. Тази промяна се среща веднъж на няколко десетки години. Плутон, Марс, Уран и Юпитер ще бъдат много близко една до друга и до Земята, както и ще се подредят по този невероятен начин. Комбинацията с ретроградния Марс допълнително усилва и утежнява положението. Това подреждане в квадрата носи разруха, повишаване на агресията, увеличаване на негативните емоции, усилване на напрежението, засилване на междудържавните конфликти, дори и предприемане на военни действия.

Страшният квадрат носи глобални промени на Земята

Страшният квадрат носи глобални промени на Земята

При такова подобно подреждане на тези планети в квадрат често е вещаело и извършвани опустошителни военни стълкновения в различни части на света. Катастрофалният Юпитер и разрушителната сила на червената планета ще донесат промяна и в съзнанието на хората.

Ще се почувства нервност, както и промяна към едно друго по-високо ниво за някои от представителите на човешката раса. За други това няма да настъпи в този период. Времето ще премине и очакваната промяна в съзнанието и светогледа ще бъде изместено при следващото подреждане на звездите в необходимата комбинация, различна от квадрата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Страшният квадрат наближава: Ето какви беди ни носи той!”

  1. Daniela Dimitrova

    апр. 21. 2014

    и кога ще е това

Добавете коментар