Потвърдено: Това ни очаква след дъждовете!

Потвърдено: Това ни очаква след дъждовете!
5 (100%) 1 vote

Довиждане, дъжд! Добре дошло, слънце!

Топло и слънчево време, без дъждове. Такава е прогнозата на синоптиците за днешния празничен ден. След като ни „обстрелваше” продължително студено, валежно време с ниски температури и дъждове, почти нехарактерно за месец април днешния ден обещава да е с повече слънце и топлина. Снегът, който се изсипа над Вакарел и Ихтиман, както и над планинските масиви вече си тръгна. Температурите над планините ще са положителни. В най-високите върхове живакът ще удари максимума от пет-шест градуса, в по-ниските части температурата ще се движи около единадесет-дванадесет градуса.

Дъждовете най-сетне ще се оттеглят, за да дадат път на слънцето

Дъждовете най-сетне ще се оттеглят, за да дадат път на слънцето

На днешния ден по-значителна облачност ще има в следобедните часове на деня. Купестите облаци ще доведат повече дъждове и то най-вече над планинските части на страната. Но това няма да попречи на високите дневни температури. Те ще се задържат в границите между осемнадесет и двадесет и три градуса. Минималните също ще бъдат високи, характерни за този период от годината.

Ще има и вятър. Но той няма да е бурен, а умерен и ще носи топли въздушни маси. Планините ще предлагат възможност за един релакс и добро настроение. Над Черноморието времето няма да е по-различно. След бурните ветрове, ниските температури, студения въздух и дъждове, и там картината вече се изяснява. Ще е топло, слънчево, на места ще се развива купеста облачност. Преваляванията ще са редки, само на някои места. Морето ще бъде предимно спокойно, без големи вълни, тихо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар