Невиждано: Чудо се случи на Бачково!

Невиждано: Чудо се случи на Бачково!
4.8 (96%) 5 votes

Ако не вярвате в чудо, опитайте отново! Защото то съществуват и тази история е поредното доказателство!

Поредното чудо е сътворена от иконата на Света Богородица от Бачковската обител. Жена, с диагноза рак и с доказани разсейки вследствие болестта е получила пълно изцеление. Това се е случило, след като се е молила в местността близо до манастира и след като е докоснала чудотворната икона.

Тя и близките й помолили отец Михаил от манастира заедно да се измолят Бог за нейното изцеление. След като това било осъществено жената отишла отново на преглед в пловдивска болница. Какво било изумлението на лекарите, когато не открили и следа от тежкото заболяване. Чудо! Не само това, но и липсвали всякакви разсейки. Преди това тя била с ясна и категорично поставена диагноза и това било рак.

Чудо се случи на Бачково. При това не за първи път...

Чудо се случи на Бачково. При това не за първи път…

Пред зрителите на телевизия bTV служителят на храма разказал, че бил свидетел на много чудеса, откакто живее в манастира. Отец Михаил казал, че професията му преди била техник. Той работил на няколко места и според него бил добър в работата си специалист, но съдбата така сторила, че накрая го довела в манастира, за да служи на Бог. Повече от тридесет години той вече е в Бачковската обител. Преди това на два пъти му се явила насън чудотворната икона на Дева Мария, а след като вече станал монах още веднъж. Най-накрая мъжът разбрал, че това е неговия път и той трябва да го следва.

Днес чудотворната икона на Божията майка ще бъде изведена от храма, ще обиколи манастира и прилежащите области. Ще бъде занесена и там, в местността, където е скрита след османското нашествие и спасена. Миряните вярват, че който се докосне до иконата ще получи изцеление на всичките си физически болежки и чудото, за което се моли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар