Преди да изчезне, Валя Иванова изпратила есемес

Гласувайте за статията
Работодателят нямал връзка с изчезналата в Бургас Валя Иванова

Стоматологът д-р Даниел Илиев, при когото работила 25-годишната Валя Иванова, е бил разпитан от МВР след изчезването й. Криминалистите обаче не се сетили да го попитат дали е получавал есемес от нея – пише „България днес”, като се позовава на „Флагман”. А в деня преди изчезването медицинската сестра му писала телефонно съобщение, че не й е добре и няма да отиде на работа в кабинета. При разпита обаче отпаднали съмненията, че младият и симпатичен зъболекар е поддържал паралелна връзка с красавицата.
„Това е изключено, защото Валя Иванова имаше много сериозна връзка с полицая, виждал съм го. Двамата много се обичаха и бяха предани един на друг. Той поддържаше перфектна спортна форма и струва ми се, че тя се беше увлякла в аеробните занятия. Напоследък все повтаряше, че не си харесва тялото. А не виждам какво по-хармонично и съвършено можеше да се получи от нейната фигура” – споделя пред изданието д-р Илиев.

Валя Иванова

Валя поддържала добра фигура

В родния квартал на Валя Иванова „Лозово” в Бургас изключват версията конфликт с баща й Иван да я е докарал до съдбоносното решение да сложи край на живота си. Родителят й бил изключително дружелюбен и кротък човек. Той разказал пред съседи, че в нощта преди изчезването говорил с дъщеря си последно около 23 ч. Попитал я дали ще влезе в банята. Тя пушела цигара и казала, че ще си легне.
Майката на изчезналата жена – Пенка работи в Австрия. Тя е научила за семейната трагедия от интернет и се очаква тези дни да се прибере в Бургас. Всички близки на семейството търсят следа от Валя Иванова по брега в черноморския град.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар