Изчезналата Валя Иванова оставила предсмъртно писмо

Изчезналата Валя Иванова оставила предсмъртно писмо
3 (60%) 1 vote
Изчезналата в Бургас Валя Иванова най-вероятно е писала на роднините си

По неофициална информация предсмъртно писмо било намерено от ченгетата, които са го скрили по молба на близките на Валя Иванова и така не става ясно какво е съдържанието му – пише „България днес”. От полицията вече отказаха какъвто и да е коментар по темата. Приятелят й обаче не вярва тя да е мъртва. Въпреки че от вътрешното министерство разгласиха, че случаят е разрешен и вероятно се касае за самоубийство, годеникът й Валентин Георгиев продължава да пуска във Фейсбук призиви към всички, които познават красавицата, да се включат в издирването й.
От полицията в Бургас официално съобщиха, че обстоятелствата около изчезването на 25-годишната Валя Иванова са изяснени. Оттам уточниха, че не става дума за насилствена смърт.

Валя Иванова

Липсата на труп буди надеждата, че Валя е жива

Първоначално съществуваше версия, че медицинската сестра е отвлечена за откуп от бруталната албанска мафия. Улики в тази насока не се откриха.
В Бургас се говори, че Валя Иванова страдала от безплодие и когато научила, че не може да дари мъжа си с деца, решила да сложи край на живота си. За последно е видяна да хваща такси до входа на Морската градина. Има предположения, че е отишла на моста, където край на живота си са сложили много бургазлии. Тялото на младата жена обаче все още не е открито.

Валя Иванова е втората жена, която полицията издирваше надлъж и нашир. От края на март в неизвестност е и Стоянка Дудекова от Карлово, която изчезва една ранна утрин на път за работа. Повече от месец и половина от нея няма ни вест, ни кост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Изчезналата Валя Иванова оставила предсмъртно писмо”

  1. защо бе красиво дете,върни се,върни се.всичко се оправя,само това никога.виж,как те обича мъжа до теб.

Добавете коментар