Бунт за заплати при Слави Трифонов

Бунт за заплати при Слави Трифонов
4 (80%) 1 vote
10 години Слави Трифонов не е увеличавал парите на хората от екипа си

Този факт накара колегите на Слави Трифонов да решат да стачкуват след великденските празници и да разговарят с шефа си по щекотливата тема. „Не може постоянно да сме му под ръка, за нас няма празници, няма уикенди. Вярно е, че да работиш с него е висока топка, но всички сме хора и се нуждаем от почивка. За разлика от него и семейства имаме, а не сме получавали увеличение на заплатите от цели 10 години” – жалват се от шоуто на Дългия
Единственото, което задържа хората в екипа, бил фактът, че в трудното време на безработица няма да могат да си намерят веднага работа. Допълнително обстоятелството, че са популярни и ги дават по телевизията, също има значение. Защото името на Слави Трифонов все още отваря врати” – споделят хора от екипа.

Слави Трифонов

Слави Трифонов вземал проценти от участията на подчинените си

Те припомнят, че още преди две години шефът им заявил да се спасяват самосиндикално. Той им казал да приемат всякакви участия, но срещу процент за него. Именно по тази линия всеки се спасявал поединично.
Гъмзата прави дуети с чалгаджийки, като не спира да обяснява в интервютата си, че не си пада по чалгата, но от тази музика се храни. Само преди дни пък Годжи и Цветелина Грахич се завърнаха от турне в Щатите – припомня „България днес”.
Всеки един от екипа на Слави Трифонов се надява все пак той да размисли и освен за приятелката си Мартина, да се погрижи и за тях – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бунт за заплати при Слави Трифонов”

 1. Анонимен

  апр. 21. 2014

  Играта която ви плаща за да играете – Направете 400 € месечно.

  ЕТО ТУК >>> http://marketglorybg.ucoz.com/

  Някога попадали ли сте на онлайн игра, от която печелите РЕАЛНИ ПАРИ докато се забавлявате?

  Представям ви една онлайн стратегическа игра от която вътрешните доходи в самата игра можете да обърнете в реални пари.

  Цялата информация за регистриране и най добрите стратегии може да намерите ЕТО ТУК >>> http://marketglorybg.ucoz.com/

Добавете коментар