Александра от Поморие беше почетена с видео, запечатало моменти от живота й

Александра от Поморие, която беше зверски удушена от съседка на семейството й, беше почетена с видео. В клипчето, направено от приятели на почернената й майка Ева, са включени десетки снимки на малкото момиченце, запечатало вълнуващи моменти от краткия й живот.

[caption id="attachment_406044" align="alignright" width="300"]Малката Александра от Поморие Малката Александра от Поморие[/caption]

Самата Ева Великова качи видеото в профила си във Фейсбук, за да благодари на създателите му. Почернената жена не спира да качва снимки на убитото си дете, както и на гроба му. Една от приятелките й, американка, очевидно не разбрала за трагедията, поиска да узнае какво точно се е случило с Александра от Поморие. На което Ева обясни с подробности как тяхна съседка е удушила момиченцето с найлонова торбичка.

Естествено, разказът й трогна чужденката, която успя единствено да промълви, че съжалява за ужаса, сполетял приятелката й. Ева качи и колаж със снимка на Алекс с венче на главата и кадър на гроба й, а към тях краткото и ясно "Цветница 2013 - Цветница 2014", видяха от БЛИЦ.

Припомняме ви, че малката Александра от Поморие беше зверски убита от съседка на семейството й. Убийцата й Атанаска се разгневила на невинна забележка на детенцето и го удушила, нахлузвайки найлонов плик на главичката му.