Ясновидката Николета Йорданова твърди, че са запалили колата на водещата заради съпруга й

Ясновидката Николета Йорданова направи неочаквани разкрития, за инцидента с колата на Генка Шикерова. По думите на бившата участничка от „Африка–звездите сигурно са полудели“, водещата на Би Ти Ви е пострадала заради съпруга си.

Според предсказанията на Николета бивш журналист и колега на Шикерова е виновен за палежа. Ясновидката твърди, че в основата на трагедията е лична история. Според нея мъжът има зъб на семейството и затова е запалил колата на репортерката.

[caption id="attachment_406023" align="aligncenter" width="300"]Николета Йорданова с неочаквани разкрития за палежа срещу Генка Шикерова Николета Йорданова с неочаквани разкрития за палежа срещу Генка Шикерова[/caption]

Това е втори автомобил на Генка Шикерова, който се запалва пред дома й. Преди няколко години, тя изживя подобен ужас, след като личното й возило бе залято и подпалено от неизвестен мъж, пише pik.bg.

[caption id="attachment_406024" align="aligncenter" width="300"]Ударът насочен срещу съпруга на водещата Ударът насочен срещу съпруга на водещата[/caption]

Николета Йорданова смята, че мъжът, който полицията трябва да търси, е висок и тъмен, с набола брада и слаб. Разкритията си тя направи пред колегата на Генка Шикерова Антон Хекимян, който води предаването „Тази събота“ в ефира на Би Ти Ви.

Според Николета виновникът за пожара има лични сметки за изясняване със съпруга на Генка. Досега самата журналистка не е коментирала предсказанията на Николета, а колегите й са убедени, че палежите са свързани именно с работата й като разследващ репортер.