Николета Йорданова: Запалиха колата на Генка Шикерова заради мъжа й

Гласувайте за статията

Ясновидката Николета Йорданова твърди, че са запалили колата на водещата заради съпруга й

Ясновидката Николета Йорданова направи неочаквани разкрития, за инцидента с колата на Генка Шикерова. По думите на бившата участничка от „Африка–звездите сигурно са полудели“, водещата на Би Ти Ви е пострадала заради съпруга си.

Според предсказанията на Николета бивш журналист и колега на Шикерова е виновен за палежа.
Ясновидката твърди, че в основата на трагедията е лична история. Според нея мъжът има зъб на семейството и затова е запалил колата на репортерката.

Николета Йорданова с неочаквани разкрития за палежа срещу Генка Шикерова

Николета Йорданова с неочаквани разкрития за палежа срещу Генка Шикерова

Това е втори автомобил на Генка Шикерова, който се запалва пред дома й. Преди няколко години, тя изживя подобен ужас, след като личното й возило бе залято и подпалено от неизвестен мъж, пише pik.bg.

Ударът насочен срещу съпруга на водещата

Ударът насочен срещу съпруга на водещата

Николета Йорданова смята, че мъжът, който полицията трябва да търси, е висок и тъмен, с набола брада и слаб. Разкритията си тя направи пред колегата на Генка Шикерова Антон Хекимян, който води предаването „Тази събота“ в ефира на Би Ти Ви.

Според Николета виновникът за пожара има лични сметки за изясняване със съпруга на Генка. Досега самата журналистка не е коментирала предсказанията на Николета, а колегите й са убедени, че палежите са свързани именно с работата й като разследващ репортер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николета Йорданова: Запалиха колата на Генка Шикерова заради мъжа й”

  1. Катя Михаилова

    апр. 23. 2014

    Ама как, бе, нали колегите и я обявиха за жертва на гробокопачите на независимата и честна журналистика /смях, смях/ и даже спретнаха протест незнайно срещу кого и незнайно против кого?

Добавете коментар