Нови разкрития за фаталния край на красивата Валя!

Нови разкрития за фаталния край на красивата Валя!
3.5 (70%) 2 votes

Хубавата Валя се решила на фаталната стъпка заради употребата на хранителни добавки! Тя съсипала организма си!

Изчезналата Валя Иванова от Бургас най-вероятно се е самоубила. 25-годишната медицинска сестра се е хвърлила от един от мостовете на морския град. Девойката е работила като медицинска сестра при зъболекар. Разследващите отричат версията да е имала любовна връзка с младия и хубав зъболекар, при който е работила. Той е имал стабилен брак и му се е родило детенце на 31 март. Валя също е имала сериозна връзка с пътен полицай. Те са изчаквали да приключат с ремонта на етаж от къщата му, за да вдигнат сватба.

Друга огромна тревога е имала младата жена, която я е тласнала към фаталното решение да сложи край на живота си. При продължителния прием на хранителни добавки с неизяснен регламент хормоналните нива в организма й са паднали до критичната точка и заради това Валя е нямало да бъде майка. Анаболите младата жена е взимала, за да извайва прелестните си форми на тялото. Фактът, че няма да може да забременее я е тревожел изключително много и затова тя е посетила психиатър, който й е изписал силни успокоителни. Които явно не са помогнали, твърди близък до медицинската сестра.

Красивата Валя се хвърлила в морето отчаяна, че няма да има деца

Красивата Валя се хвърлила в морето отчаяна, че няма да има деца

Освен това младата жена е тренирала усилено. Всяка сутрин тя е бягала няколко километра покрай крайпътните ниви. По този спорт я е запалил нейния приятел, който също бил маниак на тема спорт, здраве и стройно, изваяно тяло.

Зъболекарят описва своята сестра като изключително интелигентна и отговорна. Със своя приятел, пътния полицай двамата са имали страхотна връзка. Въпреки някои твърдения в публичното пространство Валя е имала перфектни отношения и със своите родители. Нейният баща също бил разумен и интелигентен човек, а Валя и майка й, която е в Австрия често са разговаряли по телефона. Между двете е имало много близки, приятелски отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Нови разкрития за фаталния край на красивата Валя!”

 1. Търсим Се

  апр. 18. 2014

  Не мога да го повярвам.

 2. Nikolinka Topalova

  апр. 18. 2014

  Не вярвам и не публикувайте неща без доказателства!

 3. maria

  апр. 18. 2014

  Ami kato vinagi vsichko znaete, napishete imeto na preparata, ot koito e problema,

Добавете коментар