Кошмар за шофьорите: Това се случва по пътищата на България!

Кошмар за шофьорите: Това се случва по пътищата на България!
5 (100%) 1 vote

Ад настъпи по пътищата на страната по празниците!

Пътищата са ад за пътуващите за празниците ни съграждани. Те се превърнаха в капан за автомобилите и техните шофьори. И на трите ни магистрали съществуват някакви огромни проблеми и инфарктни ситуации.

Проблеми има и по вътрешните пътни артерии на страната. Те са до болка познати като ремонт на пътните участъци в най-неподходящото време, също и катастрофи, причинени поради невнимание или превишена скорост по хлъзгавите пътища.

Пътищата на страната ни се превърнаха в истински ад!

Пътищата на страната ни се превърнаха в истински ад!

На най-завършената магистрала „Тракия” има две верижни катастрофи. Причината е в дъжда, хлъзгавите участъци и пътища, и разбира се, невниманието от страна на водачите на моторни превозни средства. Както и несъобразената скорост по широките пътни отсечки. Поради тази причина автомобилите от трите платна са се концентрирали в едното и затова задръстването от автомобили е разпространено на около дванадесет километра в дължина.

По протежение и на другата автомагистрала, която е завършена частично „Хемус” също има огромни задръствания. Причината за това са ремонтните дейности по нея в областта около тунела „Топли дол”.

Поради интензивния дъжд над Дупница положението по магистрала „Струма” също те е розово. Там също се е образувала тапа от автомобили и има задръствания по посока към градовете Дупница, Сандански и надолу към южната ни съседка Гърция.

Пътният участък Асеновград-Смолян е извън строя заради срутена земна маса в района на Юговското ханче. Затова пътуващите в посока към планинския курорт Пампорово се насочват по обиколния път през Девин и Кричим, докато платното и пътищата бъдат разчистени от насипите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар