Лили Игнатова едвам свързва двата края, потресени са спортни легенди

Лили Игнатова затъна в мизерия. Някогашното златно момиче на българската художествена гимнастика живее повече от оскъдно и едвам свързва двата края, алармираха потресени родни спортни легенди. Те разкриват, че някогашната грация едвам успява да си плати сметките и да изхранва двете си вече пораснали деца Йоана и Павел.

[caption id="attachment_405986" align="alignright" width="300"]Лили Игнатова потъна в мизерия Лили Игнатова потъна в мизерия[/caption]

Лили Игнатова обаче била твърде горда да си признае, че е закъсала сериозно с финансите и упорито отказва помощ. Жената, спечелила цял куп медали за България и прославила страната ни по цял свят, не иска никой да знае за паричните й затруднения. Някои от най-именитите ни спортни легенди са й предлагали неведнъж да й помогнат да си стъпи на краката, но тя категорично отказва, научиха от ПИК.

Новината за мизерията, в която е потънала Лили Игнатова, потресе родните онлайн потребители. Които побързаха да изкажат възмущението си, че за пореден път държавата нехае за съдбата на заслужилите спортисти. Появиха се дори още по-остри мнения, с които форумци нападат бившата колежка на Лили Игнатова - Илиана Раева. Които, по думите им, парадирала с лукса, придобит заради далаверите на съпруга й Наско Сираков.