Домът на Петко от Лясковец – като декор от филм на ужасите!

Домът на Петко от Лясковец – като декор от филм на ужасите!
5 (100%) 1 vote

Къщата на Петко Петков в Лясковец прилича на декор от филм на ужасите!

Истински ад е настъпил в къщата на стрелеца Петко Петков от Лясковец, който ликвидира един спец полицай и рани двама командоси. Майката на 53-годишният мъж Стефанка Савова заедно с адвокат и няколко лица от полицията отвориха къщата на ужасите. Понеже вратата е със счупен ключ тези, които участваха в отварянето на жилището на стрелеца преминаха в помещенията през прозореца по стълба. Сред участниците бяха и няколко журналисти.

В къщата на килъра личаха куршумите, които бяха ударили по стената. Цялата къща, стените са превърнати в швейцарско сирене. В един от шкафовете на скрина разследващите органи са намерени гилзи от осем куршума от руски автомат.

В това нещо са живели Петко Петков и Стефанка

В това нещо са живели Петко Петков и Стефанка

Преди да влезнат в осемте стаи на къщата на екипите от телевизия и вестници беше проведен инструктаж какво да пипат и как да го оставят. Кой да влезе в къщата е определено от пастор на евангелистка църква, която се грижи за родителката на стрелеца Стефанка.

Стефанка, която по първоначални данни се установи, че и тя е с разклатено психично здраве също е научена какво да говори пред пресата и телевизионерите. Тя непрекъснато, като рефрен е повтаряла, че някой трябва да ремонтира къщата, тъй като е потрошена от полиците със стрелба и с взломно нахлуване в нея. Възрастната жена твърдяла, че няма средства, за да ремонтира надупчените помещения и изпочупената си покъщнина, както и да наеме адвокат, за да брани сина й Петко.

Адвокатът, който е нает от църквата ще защитава само Стефанка, но не и сина й, стрелеца Петко Петков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар