Асен Блатечки е суетен – боядисва си косата

Асен Блатечки е суетен – боядисва си косата
5 (100%) 1 vote
Мачото на българското кино Асен Блатечки крие побелели коси

Асен Блатечки изненада фенките си с нова визия. В последния епизод от шоуто „България търси талант”, в което се подвизава като жури, актьорът се появи с боядисана коса. Гривата му, която доскоро бе кестенява, сега бе в наситен черен цвят и при определена светлина се забелязваха даже изкуствени нюанси – пише „Уикенд”.
Защо Асен Блатечки е решил да си боядиса косата, засега остава мистерия. Вероятно 43-годишният актьор е решил, че ако подсили естествено тъмния цвят на кичурите си, ще изглежда по-млад. Резултатът обаче е леко комичен, тъй като те сега са толкова черни, че контрастират с по-светлата му брада. Вероятно с боята мачото иска да скрие посребрени коси, които иначе биха му отивали на тази възраст.

Асен Блатечки

Вероятно Асен Блатечки крие посребрени коси

Фенките на Асен Блатечки обаче не намаляват. В последния епизод на шоуто беше монтирано клипче, в които почитетелки от публиката му се обясняват в любов. „Асене, обичам те!” – крещят в истерия момичета, които в края на шоуто се редят за автограф и снимка със своя идол. Актьорът не ги пренебрегва и с охота им обръща нужното внимание. Той заяви, че е свикнал с любовта на фенките си, но за съжаление е зает мъж и не си позволява да скъсява дистанцията с тях.

Последната интрига около Асен Блатечки е дали е с Диляна Попова, или се е върнал при жена си Катерина. От това фенките също се интересуват, но актьорът не открехва завесата.

 


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар